Yhteystiedot:

Tuulikki Räisänen Ph.D

Puh. 0400 269228

raisatuuli@gmail.com
Käynnit

Käyntejä kotisivuilla:79488 kpl

Kohti uutta aikaa - Kanavoitu kirja

Tahkonevantie 38, 61110 Seinäjoki  

                                      * Scio-biofeedbackhoidot 

scio14.png


Vuonna 1982 Tohtori Nelson kirjoitti kaikkien aikojen ensimmäisen tutkimuksen kvanttibiologiasta ja hän teki perustavanlaatuisen tieteellisen työn, joka koski Quantum XRROID-järjestelmää.

Vuonna 1985 kehitetty ja FDA:n (Food and Drug Administration) vuonna 1989 rekisteröimä elektrofysiologinen feedback XRROID tuli markkinoille. Jatkuva kehitystyö on parantanut sen toimintaa ja siitä on kirjoitettu yli sata lääketieteellistä artikkelia, jotka on julkaistu lääketieteen tekniikkaa käsittelevissä julkaisuissa.

Nyt EPFX-tekniikka on rekisteröity useimmissa maailman maissa ja se kehittyy nopeasti edelleen. Kymmeniä tuhansia laitteita on myyty maailmanlaajuisesti ja tulokset ovat hämmästyttäviä.

Nyt Scio, joksi sitä nykyään kutsutaan, tarjoaa hienoimman energialääketieteellisen menetelmän ja siinä on maailman laajin lääketieteellinen ohjelmisto.

SCIO (Scientific Consciousness Interface Operations System) on kehittynein saatavilla olevista energialääketieteen terapioista. SCIO yhdistää kaikki tunnetut biofeedback - sovellukset ja operoi ainutlaatuisen lääketieteellisen ohjelmiston kautta, mikä on laajin alallaan tähän saakka.

SCIO on turvallinen ja tehokas Bio-palaute/biofeedback laite, joka stimuloi valtavaa kehon itseparantavaa kapasiteettia kehon stressin havaitsemiseksi ja vähentämiseksi. Eläminen nykypäivän stressaavassa ympäristön kannalta monimutkaisessa maailmassa voi aiheuttaa monia paineita kehon järjestelmään. Elimistöä kuormittavat erilaiset taudinaiheuttajat (virukset, bakteerit, sienet jne.), myrkyt, traumat, ravinnepuutokset, allergiat, perinnölliset sairaudet, henkiset tekijät ja säteily. Nämä paineet  johtavat usein alentuneeseen immuunijärjestelmään, krooniseen kipuun, alhaiseen suorituskykyyn, sairauksiin, masennukseen, unettomuuteen ja mielialan vaihteluihin. SCIO on merkittävä laite, joka voi auttaa tasapainottamaan ja korjaamaan ylirasittuneen kehon järjestelmän stressiä vähentämällä.

 

Mikä on SCIO ja miten se toimii?

SCIO-laitteen skannaus ja hoitoprosessi on kivuton ja tehdään ihon pinnalta. Laitteeseen liitetyt otsanauha sekä ranne- ja nilkkahihnat lähettävät ja vastaanottavat kehon sähkömagneettisia signaaleja. SCIO on kytketty tietokoneeseen, jossa toimii kehittyneitä ohjelmistoja tehokkaisiin sovelluksiin.


Scio-systeemi.jpg

SCIO toimii Bio-palaute/biofeedback järjestelmän kautta. Se on erittäin herkkä ja reagoi asiakkaan muuttuviin sähköisiin arvoihin. Toisin sanoen istunnon aikana laite lähettää  ja vastaanottaa jatkuvasti elektronisia signaaleja ja siten seuraa, arvioi ja säätää hoitoa sen mukaisesti. Siksi, toisin kuin muut laitteet, SCIO voi antaa vain niin paljon korjausta kuin asiakkaan keho sallii; tämä antaa  erityisen hoidon, keston ja intensiteetin, joka on ainutlaatuinen oman kehon vaatimusten mukainen. Tämän vuoksi SCIO on erittäin turvallinen.

SCIO-hoito sopii ihanteellisesti lapsille ja vauvoille, koska he eivät useinkaan voi suullisesti kommunikoida, miten he tuntevat, ja se on myös kivuton ja ihon pinnalta tapahtuva. SCIO voi havaita stressiä elimistön sisällä ja käyttää sovelluksia, joilla on todettu olevan myönteisiä vaikutuksia stressin ja kipujen vähentämiseen sekä traumojen parantamiseen.

 

Bill Nelson….

 

Hinta:    60 €  (sis. alv 24%)    kesto: 1,5- 2 t.

Suositus on vähintään neljän kerran hoito alkuun ja myöhemmin lisää tarpeen mukaan.

HUOM.! On hyvä varautua siihen, että nilkka- ja rannehihnat kiinnitetään paljaalle iholle.


Quantum_physiscs.png